Pengalaman Sembelit, Sakit Pinggang, Sakit Belakang dan Luka Czer Dalam Pantang

Lain orang, lain anak, lain2 pengalaman berpantangnya..

Ada orang sampai trauma bila memikirkan saat dia berpantang. Ye la, rezeki masing2 kan..

Bagi saya pula, pengalaman berpantang anak ketiga ni memang lain dari anak2 sebelum ni.

Lain sebab ape? Sebab saya ambil fullset berpantang Shaklee ni.. haha.

Alhamdulillah, kalau dulu masalah sembelit masa anak kedua teruk sangat, bila dah ketiga ni, alhamdulillah ambil vivix, ostematrix dan alfalfa, membuang jadi lawas. Dah tak rasa takut nak membuang.

Sakit2 pinggang, sakit2 belakang sebab menyusu pun alhamdulillah berkurang bila ambil Ostematrix dan ESP. Sebabnya badan cukup kalsium utk tulang dan magnesium yg bantu relax kan muscle.

Yang paling best, kadang sampai lupa tengah dalam pantang 😅😅😅 Yela, sebab berpantang sendiri, pastu ada anak2 dua orang lagi kena jaga, siap drive amik diorang dari sekolah.. huhu. Of coz badan mesti nak extra energy utk uruskan anak2, diri sendiri & rumah.

Dan alhamdulillah Allah beri kekuatan tu, lagi2 bila ambil vivix, vitamin C dan Vitalea, luka jadi cepat sembuh dan rasa energetic 💪💪💪 B complex memang wajib ambil pon, sebab ada folic acid, bagi tenaga kat badan dan elakkan meroyan time dalam pantang.. Tak de la stress2 nak urus anak kan? Bila tak stress dan kita positif, insyaAllah susu pun keluar dengan baik je ikut demand baby..

Alhamdulillah ‘ala kulli hal.

Kalau ade mommies yg rasa lemau n trauma dengan pengalaman berpantang korang, saya nasihatkan ambil lah fullset berpantang Shaklee ni.. Serius rasa lain! Dan mesti akan jatuh hati..

Para suami tu, isteri dah bertarung nyawa nak bersalinkan anak korang, hadiahkanlah dia fullset Berpantang Shaklee ni. Bagi diorang rasa dihargai secara emosi dan fizikal.. Tak gitu para isteri? 😉

Ni antara testimoni-testimoni pengguna lain :

Nak beli Set Berpantang Shaklee ni? Boleh klik di sini :

Atau nak dapatkan harga yang lebih murah dan ketahui dengan lebih lanjut, boleh hubungi :

012-6830069

Boleh baca info lanjut di sini juga..

Your Biz Mentor,
Bazilah

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge