Pengedar Vivix Kuantan 012-6830069

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua. Nama Saya Siti Bazilah Binti Karim. Saya adalah pengedar Vivix Shaklee di Kuantan, Pahang dengan ID 1251677. Saya boleh dihubungi di 012-6830068 atau boleh terus klik di sini untuk terus ke aplikasi WhatsApp.

 

Pengedar Vivix Kuantan

Saya Pengedar Vivix Shaklee aktif COD ready stock di kawasan sekitar Bukit Rangin, Permatang Badak, Paya Besar, Chendering, Taman Tas, Kampung (Kg) Pandan, Pandan Damai, Pandan Perdana, Kampung (Kg) Padang, Jaya Gading, Batu 9, Indera Mahkota, Kotasas, Widad University, UIA Kuantan, Kampung (Kg) Seri Damai, Sungai Isap, Panching, Semambu, Bukit Setongkol, Kampung (Kg) Sungai Tiram, Taman Sri Perdana, Kampung Serdang dan sekitar Kuantan, Pahang.

Saya juga akan memberikan pakej eksklusif lengkap konsultasi tentang cara makan Vivix Shaklee yang betul mengikut masalah masing-masing untuk mendapatkan kesan yang terbaik dan optimum.

Pengedar Vivix Shaklee

Apa Manfaat Vivix?

Ramuan semulajadi Vivix terbukti dapat melambatkan penuaan pada tahap sellular di mana banyak masalah dapat diatasi kerana setiap bahagian badan manusia bermula dengan sel. Vivix telah dipatenkan khas untuk Shaklee, dan hanya Vivix mengandungi adunan fitonutrien proprietari yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang ditemui dan resveratrol, menghasilkan ramuan yang 10x lebih efektif dari hanya resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme utama penuaan sellular.

Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini membuktikan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan penuaan pada tahap selleular melalui 4 mekanisme utama :

  • Melindungi dan membaiki sel DNA
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitokondria
  • Melambatkan pembentukkan protein AGE (Advanced Glycation End products)

Dengan ini, Vivix dapat membantu kesihatan keseluruhan semua orang termasuklah memelihara kesihatan jantung, otak, sistem imun, sendi, perlindungan antioksidan dan peningkatan tenaga pada tahap sellular.

Dapatkan Vivix sekarang!

Tunggu apa lagi? Vivix telah terbukti secara klinikal berkesan membantu kesihatan anda!

Klik di sini untuk terus membeli :

Pengedar Vivix Shaklee Kuantan 012-6830069

ATAU

Daftar ahli sekarang dan dapatkan harga yang lebih murah :

ATAU

Hubungi saya untuk maklumat lanjut, seperti memerlukan khidmat COD Vivix :

Bazilah

ID : 1251677

WhatsApp/Call/SMS : 012-6830069

Fb : Towards Quality Life

Ig : towardsqualitylife

Blog : www.tipsummi.com DAN www.towardsqualitylife.blogspot.com

Pengedar Vivix Shaklee Kuantan 012-6830069

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge