Stokis Dan Branch Shaklee Kuantan 012-6830069

Kini, anda tidak perlu risau lagi untuk mendapatkan vitamin dan rangkaian barangan Shaklee kerana anda boleh terus menghubungi saya, Bazilah di 012-6830069 selaku Agen Pengedar Shaklee Kuantan / Shaklee Distributor Kuantan / Stokis Shaklee Kuantan untuk COD.

Saya adalah Agen Pengedar Shaklee / Shaklee Independent Distributor yang aktif dan berdaftar secara sah dengan Shaklee Malaysia. No. ID saya adalah 1251677.

Saya menawarkan perkhidmatan COD (Cash On Delivery) ready stock rangkaian produk Shaklee ke kawasan sekitar Kuantan, Pahang termasuklah Jaya Gading, Pandan Perdana, Kampung Seri Damai, Taman Tas, Sungai Isap, Kampung Pandan, Bukit Rangin, Paya Besar, Permatang Badak, Bukit Setongkol, Kampung Padang, Indera Mahkota, Kotasas dan kawasan berhampiran. Sila hubungi saya untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenainya kawasan anda.

Oleh kerana Shaklee tidak membuka premis cawangan / branch Shaklee di Kuantan, membeli secara COD terus daripada Agen Pengedar Shaklee yang berdaftar adalah pilihan yang terbaik dan terpantas sekiranya anda ingin mendapatkan supplemen atau barangan Shaklee dengan segera.

Tambahan lagi, saya telah dilatih agar memberikan perkhidmatan yang terbaik, bukan hanya sekadar menjual. Saya akan pastikan pelanggan saya berpuas hati dan mendapat konsultasi terbaik berkaitan panduan dan cara makan vitamin yang betul agar mendapat kesan yang optimum setelah membeli dari saya.

Selain COD, saya juga menawarkan perkhidmatan pos produk Shaklee ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak serta ke luar negara di seluruh dunia, termasuk Singapura, Brunei, Indonesia dan Thailand.

Jadi, apa berlengah lagi? Hubungi saya segera di talian 012-6830069.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi Wakil Agen Pengedar Shaklee juga (tidak kisah walau di mana anda berada), jangan segan untuk menghubungi saya. Saya amat mengalu-alukan penyertaan anda. Saya akan melatih anda segalanya dari awal hingga anda berjaya, InsyaAllah. Sekiranya anda seorang yang rajin berusaha dan sentiasa berfikiran positif, anda memang orang yang saya cari untuk menjadi rakan kongsi saya.

Antara kelebihan lain menjadi Wakil Agen Pengedar Shaklee :

–┬áPotongan dari 15-20% bagi setiap barangan Shaklee yang dibeli

– Modal yang sedikit, hanya RM65 atau PERCUMA keahlian dengan pembelian RM700 dalam satu resit.
– Berpeluang menikmati bonus khas dari pihak Shaklee, di samping untung runcit pada setiap jualan
– Berpeluang mendapat promosi bulanan khas bagi produk Shaklee yang ditawarkan.
– Mendapat bimbingan melalui kelas-kelas online dan offline yang merangkumi perihal produk, tips business dan motivasi

– Kumpulan sokongan yang sentiasa positif dan bermotivasi

Serta banyak lagi..

Kemasukan sangat terhad kerana saya ingin betul-betul fokus melatih anda hingga berjaya. Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

Call/SMS/WhatsApp : 012-6830069
Fb Page : Towards Quality Life
Instagram : towardsqualitylife
Blog : www.tipsummi.com / www.towardsqualitylife.blogspot.com
Email : admin@tipsummi.com

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge