Pengedar Shaklee Kuantan 012-6830069

Berita baik buat mereka yang berada di Kuantan dan ingin mendapatkan produk Shaklee, kerana anda boleh mendapatkannya dengan saya, Pengedar Shaklee atau Shaklee Distributor di Kuantan. Memandangkan di Kuantan tiada branch atau cawangan Shaklee, mendapatkan produknya daripada wakil pengedar Shaklee yang sah adalah cara yang terbaik dan terpantas.

Anda boleh terus hubungi saya di 012-6830069 sama ada melalui aplikasi WhatsApp, SMS mahupun call. Saya telah dilatih untuk memberikan konsultasi dan after-sales service yang terbaik.

Kawasan yang saya cover termasuklah Bukit Rangin, Permatang Badak, Paya Besar, Kampung Pandan, Kampung Padang, Taman Tas, Sungai Isap, Bukit Setongkol, Indera Mahkota, Sungai Tiram, Seri Damai, Pandan Perdana dan kawasan-kawasan sekitarnya. Sekiranya kawasan anda tidak termasuk di dalam senarai ini, hubungi saya untuk sebarang rundingan. Saya juga membuat perkhidmatan pos ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak serta ke seluruh dunia, termasuk Indonesia, Brunei, Singapura dan Thailand.

Sebagai Agen Pengedar Shaklee yang sangat aktif COD, menjadi tanggungjawab saya untuk memastikan anda mendapat perkhidmatan yang terbaik. Saya bukan sekadar menjual. Saya akan pastikan anda mendapat manfaat yang berkesan dan optimum daripada pembelian produk Shaklee dari saya.

Shaklee mempunyai rangkaian produk kesihatan seperti vitamin untuk semua golongan, produk penjagaan kulit wajah, produk penjagaan rambut, produk penjagaan kebersihan rumah, set penjagaan bayi dan bermacam lagi. Shaklee telah bertapak di Malaysia sejak 30 tahun yang lalu. Produknya berkualiti tinggi dan bertaraf antarabangsa kerana menjalani kajian klinikal oleh saintis terhebat.

Nasihat saya kepada semua orang di luar sana, belilah barangan Shaklee daripada Agen Pengedar Shaklee yang aktif dan berdaftar dengan Shaklee Malaysia. Jangan buang masa dengan membeli barangan Shaklee daripada mereka yang tidak bertanggungjawab dan tidak bermoral. Pastikan anda mendapat cara makan vitamin dan panduan yang betul dan lengkap selepas membeli.

Dapatkan produk Shaklee anda hari ini!

Sekiranya anda berminat untuk menjadi Agen Pengedar Shaklee juga, anda boleh juga berhubung dengan saya di 012-6830069. Saya sangat mengalu-alukan kehadiran anda.

Apa yang anda akan dapat sekiranya menjadi Agen Pengedar Shaklee ? :

  • Berhak menikmati diskaun 15-20% bagi setiap produk Shaklee yang ditawarkan
  • Modal yang kecil, hanya RM65 untuk menjadi ahli atau boleh mendapatkan keahlian secara PERCUMA dengan pembelian RM700 dalam satu resit
  • Tidak perlu menyimpan stok yang banyak di rumah
  • Pembungkusan dan penghantaran diuruskan pihak Shaklee
  • Kelas online mengenai produk, business dan motivasi diberikan secara percuma
  • Dimasukkan ke dalam kumpulan bimbingan yang sangat supportive
  • Sistem MLM yang telus dan patuh shariah
  • Berpeluang menikmati bonus khas daripada Shaklee sekiranya layak
  • Berpeluang menikmati promosi istimewa semua produk Shaklee yang ditawarkan setiap bulan
  • Mempunyai akaun Shaklee atas talian sendiri

Jangan buang masa lagi! Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee segera atau ingin menjadi Agen Pengedar Shaklee (Shaklee distributor), hubungi saya segera di 012-6830069.

Sebarang maklumat lanjut atau tempahan, sila hubungi saya :

WhatsApp/Call/SMS : 012-6830069

Fb : Towards Quality Life

Instagram : towardsqualitylife

Shaklee ID : 1251677

Kawasan COD : sekitar Kuantan

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge