Set Skincare (Penjagaan Kulit) Semulajadi, Selamat Dan 100% Bebas Bahan Kimia

Kita sering digemparkan dengan produk penjagaan kulit yang mengandungi pelbagai bahan kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri yang boleh memudaratkan kulit si pengguna, walaupun pada awalnya kelihatan berkesan. Kini, anda tak perlu risau lagi kerana Shaklee melancarkan skincare terbarunya yang 100% diperbuat daripada bahan semulajadi, dijamin selamat dan 100% bebas dari bahan kimia berbahaya!

Siapa yang tak teruja dengan pencapaian ini? Bukan itu sahaja, mari kita lihat apa lagi keistimewaan set skincare yang diberi nama YOUTH ini.
Keistimewaan Set Skincare Youth Shaklee
1. Kajian selama 8 tahun

Bukan senang nak hasilkan produk yang bermutu tinggi ini. 8 tahun diperlukan untuk menghasilkan rangkaian produk Youth ini bagi memastikan ia benar selamat dan berkesan. Produk lain ambil masa berapa lama untuk dihasilkan ye? Tambahan lagi, 8 paten sedang berusaha didapatkan menjadikan ia eksklusif hanya untuk Shaklee dan tiada syarikat lain yang boleh membuat produk seperti YOUTH.
2. Tanpa 2500 bahan kimia berbahaya

Siapa tak risau muka ditepek dengan macam-macam bahan kimia? Eh, ada je orang yang tak risau. Tapi kalau korang risau, YOUTH ni memang pilihan terbaik sebab confirm tak ada semua bahan kimia berbahaya ni. Shaklee dah jamin

3. 100% ujian klinikal membuktikan ia berkesan menjadikan kulit lebih muda.

Shaklee berikan jaminan sebanyak 100% berkesan buat kulit kita jadi lebih muda. Kenapa? Sebab kajian telah dibuat, dan hasilnya telah terbukti..

4. 2/3 daripada mereka yang diuji mendapati kulit mereka 10 tahun lebih muda

Bermaksud, lebih daripada separuh merasakan mereka muda sedekad dari usia sebenarnya setelah menggunakan YOUTH.

5. Kaya dengan nutrien anti penuaan

6. Bebas gluten

7. 100% vegan

Ini bermaksud, ia diperbuat 100% daripada sumber tumbuhan. Langsung tiada unsur haiwan di dalamnya. Mari kita lihat apa yang terkandung di dalamnya.

a) Anggur muscadine : anggur yang sama terdapat di dalam vivix. Kandungan antioksidannya yang tinggi menghalang kerosakan kolagen dan elastin, serta bertindak melindungi dan membaiki sel DNA.

b) Lotus Japonicus : Ia bertindak mengaktifkan protein yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih elastin, kolagen dan fibrilin.

c) Ekstrak Stem Sel Epal : Kajian menunjukkan bahawa ia membantu mengaktifkan pembaharuan sel kulit membuat kulit kelihatan lebih muda.

d) Ekstrak Buah Schisandra Chinensis : Ia bertindak melegakan dan mengurangkan kegatalan kulit membuatkan YOUTH sesuai digunakan oleh semua jenis kulit. Selain itu, ia menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksida, serta menyokong penghasilan kulit yang lebih muda.

Kita dah tahu apa keistimewaan YOUTH ini, sekarang kita pergi pula kepada item yang terkandung di dalam rangkaian set YOUTH di Malaysia ini..

1. Luminous Gel Oil Cleanser
Bertindak membersihkan kulit, mencuci dengan halus dan bersih secara perlahan-lahan, dan menjadikan kulit lebih berseri dan lebih segar.

2. Perfecting Skin Toner
Melembapkan dan menjadikan kulit lebih berseri

3. Radiance C & E Capsule

Mencerahkan dan mengurangkan garis halus dan kedutan pada wajah. Mengurangkan bintik-bintik penuaan serta memperbaharui tekstur kulit dan keseluruhan tona kulit.

4. Youth Activating Serum
Membina dan menggantikan sel-sel kulit yang baru agar lebih berseri dan rejuvenasi.

5. Age Defense Mineral Moisturiser SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran UV dan melembapkan kulit untuk mendapatkan kulit yang lebih baik dan memperbaiki keseluruhan tona kulit wajah.

6. Advanced Renewal Night Cream (Rich/Light)

Menyokong proses pembaharuan sel kulit dan menjadikan kulit lebih lembut berseri.

Set skincare YOUTH ini memang direka khas untuk mereka yang ingin menjadi cantik secara semulajadi tanpa merosakkan kulit wajah apabila dipakai dalam jangka masa yang panjang. Ia dijamin selamat dan 100% bebas bahan kimia berbahaya kerana telah menjalani kajian yang mendalam selama 8 tahun.

Rasailah keterujaan menggunakannya dan hasil yang sangat memberangsangkan. Jangan biarkan kulit muka anda menjadi semakin teruk akibat kesan bahan kimia dari sembarangan produk!

Testimoni pengguna YOUTH :

Klik sini untuk beli :

Atau, hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian.

Bazilah

012-6830069
ID : 1251677

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge