Peluang Mendapat Trip Dan Percutian Percuma Dengan Penginapan Bertaraf 5 Bintang

Setiap orang mesti ada tempat impian yang ingin dilawati, betul tak? Tentunya tempat-tempat tersebut ada daya tarikan tersendiri yang menarik minat anda.

Tapi, sehingga sekarang anda masih tidak dapat pergi lagi atas faktor kewangan. Nak tahu macam mana cara nak bercuti ke tempat yang menarik secara percuma? Jom teruskan membaca..

Ada berita baik untuk kaki travel atau korang yang ada keinginan dan kesungguhan yang tinggi nak pergi bercuti. Anda bukan hanya berpeluang mendapat penginapan dan pembiayaan kos pengangkutan secara percuma, malah layanan yang diberikan adalah sangat istimewa. Hotel pun bertaraf lebih 5 bintang!


Bagaimana caranya?

Dengan business Shaklee bermodalkan RM68.90 (atau boleh juga daftar ahli secara percuma, mengikut terma & syarat) anda berpeluang mendapatkan insebtif percutian percuma jika anda layak.

Bagaimana nak melayakkan diri?

Anda cuma perlu buat sales betul-betul atau cari rakan niaga untuk anda buat bersama-sama sehingga naik rank supervisor sekurang-kurangnya. Untuk naik ke tank supervisor, anda perlu mempunyai 3000 uv. Seterusnya, untuk “effective rank” supervisor, anda perlu kekalkan sebanyak 2500 uv setiap bulan. Setiap rank lain-lain jumlah uv yang diperlukan untuk effective rank.

Kalau dah lepas syarat pertama tu, anda perlu kumpul poin sebanyak mungkin untuk melayakkan diri ke free trip Shaklee. Poin ni akan dapat setiap kali anda buat jualan.

Setiap tahun Shaklee akan sediakan tempat-tempat yang berlainan sama ada dalam mahupun luar negara. Semakin banyak poin yang anda kumpul, biasanya semakin jauh tempat yang anda boleh pergi.

Sebagai contoh, Shaklee pernah menawarkan trip :

US 2014 : Los Angeles & San Francisco 

Italy 2015 : Milan, Florence & Rome

US 2016 : Orlando Florida

Japan 2017 : Nagoya & Tokyo

Free trip ke Bangkok pada tahun 2017

Free trip menaiki Western Mediterranean Cruise pada tahun 2018

Yang lebih menarik lagi, anda bukan hanya berpeluang mendapatkan 1 tiket percuma, malah 2, 3, 4 dan lebih lagi, bergantung kepada poin anda. Jika anda mendapat tiket lebih, anda bolehlah membawa pasangan, anak-anak mahupun ibu bapa anda.

Tak perlu risau mengenai layanan. Anda memang akan dilayan seperti VVIP. Dari makanan hinggalah tempat tinggal. Ada saja kejutan, hadiah dan cenderahati menarik yang Shaklee sediakan. Setiap hari, setiap masa, memang pelbagai aktiviti menarik disediakan, termasuklah pertandingan tertentu dan cabutan bertuah!

Nak rasa peluang dapat trip percuma daripada Shaklee? Bertindak sekarang! Klik di sini untuk mendaftar.

Atau, hubungi saya segera, dan saya akan berikan tunjuk ajar bagaimana menjayakannya.. Apa yang penting, kena buat dengan bersungguh-sungguh!

Bazilah
012-6830069
ID : 1251677


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge