Cara Mudah Nak Join Business Shaklee

Nama Shaklee dah berada di mana-mana. Kejayaan demi kejayaan yang dicipta oleh mereka yang buat business Shaklee telah terbukti. Jenama yang telah tercipta sejak 100 tahun dahulu sudah tidak asing lagi menjadi bualan mulut masyarakat. Best sangat ke buat business Shaklee ni? Betul ke boleh buat duit banyak, ke mereka ni propa je? 
Kalau nak tahu lebih, hubungi saya, Bazilah di 012-6830069. Saya akan ceritakan dengan lebih lanjut. Kalau dah yakin, bolehlah nak join business ni. Macam mana cara nak join business Shaklee ni? Mudah sahaja, mari saya kongsikan caranya. 


Cara Mudah Nak Join Business Shaklee

1. Daftar keahlian Shaklee

Nak daftar keahlian ni, boleh melalui 2 cara juga. Sama ada offline, ataupun online.
a) Daftar secara offline
Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan atau HQ Shaklee, kemudian daftar keahlian di kaunter dengan memberikan ID saya sebagai penaja, 1251677 Siti Bazilah Karim. 
b) Daftar secara online
Anda boleh masukkan maklumat anda di sini,
ATAU
Hubungi saya di 012-6830069 untuk saya daftarkan anda secara online.

2. Aktifkan keahlian

Untuk mengaktifkan keahlian, anda perlu membuat bayaran sebanyak RM68.90 dan anda akan mendapat starter kit yang mengandungi segala maklumat mengenai produk dan business Shaklee. 
**sekiranya anda membuat pendaftaran online, anda akan dikenakan flat rate postage fee sebanyak RM10.60 di Semenanjung Malaysia atau RM21.20 di Sabah/Sarawak. Caj pengeposan adalah termasuk kos GST. Pembelian barangan melebihi RM800 (SM) atau RM1000 (SS) akan mendapat penghantaran secara PERCUMA.
ATAU
Selain membayar RM68.90, anda boleh juga mendapatkan keahlian secara PERCUMA!
Bagaimana?
Anda hanya perlu membuat pembelian barangan Shaklee melebihi 200 UV dalam satu resit (lebih kurang RM700 utk Semenanjung Malaysia) dan keahlian anda akan diberikan PERCUMA! 
Tapi, anda hanya akan mendapat keahlian percuma ini jika anda membuat pembelian daripada DUA cara di atas dengan memasukkan ID pengedar SAH Shaklee, ID : 1251677.
Semudah itu sahaja caranya? Ya, semudah itu sahaja! Anda telah layak memulakan business Shaklee anda secara sah.
Tapi, untuk terus berjaya mencipta nama dan memiliki empayar anda sendiri, anda memerlukan :

1. Keazaman yang kuat ingin berjaya
2. Kesungguhan yang betul untuk berusaha
3. Bersedia untuk dibantu dan diajar
4. Tidak mudah putus asa
5. Rajin berusaha
Kalau anda ada semua ciri ini, InsyaAllah anda akan berjaya!
TAPI,
Pastikan anda memilih mentor yang betul. Mentor yang boleh dan bersedia mengajar anda, menyediakan sistem sokongan untuk anda, dan memastikan anda sentiasa berada dalam landasan yang betul.

Apa kelebihan kalau saya menjadi mentor anda?

1. Anda akan mempunyai kumpulan sokongan yang sentiasa memberi inspirasi untuk berjaya.
2. Anda akan dapat belajar dari sifu-sifu hebat yang telah pun berjaya.
3. Anda bebas belajar di mana-mana sahaja kerana saya seorang suri rumah sepenuh masa berijazah yang ada masa yang flexible untuk mengajar anda di mana-mana sahaja secara online ataupun *offline (sekiranya mengizinkan).
Anda juga berhak mendapat kelebihan-kelebihan lain yang ditawarkan oleh pihak Shaklee. Boleh baca di sini.
Jadi, sekiranya anda telah bersedia bermentorkan saya, usah tunggu lagi. Bertindaklah segera!
Bazilah
WhatsApp/Call/SMS : 012-6830069
Fb Page : Towards Quality Life
Instagram : towardsqualitylife
Blog : www.towardsqualitylife.blogspot.my

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge